ARENA OOST-VLAANDEREN

Je hebt een hart voor fotografie en je zou jouw werk graag tonen aan een expert voor feedback? Dan is ARENA de geknipte gelegenheid! Het Centrum voor Beeldexpressie werpt je voor de leeuwen, maar wees gerust: ze bijten niet.

 

Wat is ARENA?

Het Centrum voor Beeldexpressie nodigt iedereen uit om aan te treden in onze ARENA! ARENA bezoekt elke provincie in Vlaanderen.

We bieden een kleine groep kunstenaars een platform om kritisch te kijken en bekeken te worden. Je neemt als deelnemer zelf werk mee naar de trefdag. In de context van 'Tarte Matinee' organiseren we ARENA in Merelbeke. Anja Hellebaut (voormalig docente fotografie Sint-Lucas Gent en medeoprichter van mentormentor.be) staat klaar om jouw werk te voorzien van commentaar, tips en nieuwe inzichten.

Jij kan op jouw beurt foto’s van de andere deelnemers bekijken, contacten leggen en je netwerk uitbreiden.

Je brengt max. 15 beelden mee voor het feedbackmoment (liefst prints, indien niet mogelijk gelieve even contact op te nemen met vorming@beeldexpressie.be).
ARENA is volledig gratis en voor iedereen toegankelijk. Het niveau van jouw werk speelt geen rol. Inschrijven kan via www.tartematinee.be of via cultuur@merelbeke.be (naam, e-mailadres en welke groep/uur meegeven in je e-mail)

foto © Al Quino

Praktisch

Wat: 
Feedbackmoment voor fotografen
Wanneer: 
25/02/2018
Openingstijden: 
13.00 u. - 14.30 u. + 15.00 u. - 16.30 u.

Waar

Atheneum
Gaversesteenweg 195
Merelbeke
Discipline:

Contact

Centrum voor Beeldexpressie
Vorstermanstraat 7, bus 1.5, 2000 Antwerpen
tel.: 03 289 12 00
e-mail: info@beeldexpressie.be
Onze kantoren zijn geopend van maandag tot donderdag, 9 u. - 17 u., en op vrijdag, 9 u. - 16 u.