Possible Beginnings

De tentoonstelling ‘Possible Beginnings’ krijgt een tweede locatie. Van 18 tot en met 28 januari is de expo in een nieuwe opstelling te zien in de Antwerpse polders, in de pas ontwijde Sint-Jan-Baptistkerk in Berendrecht. ‘Possible Beginnings’ is het eindresultaat van een traject van een half jaar waarin negen fotografen en mediakunstenaars onder begeleiding van curator Evelien Bracke nieuw werk ontwikkelden.

Dit zijn de negen kunstenaars wiens werk in de expo te zien zal zijn: Koen Cobbaert, Naima El Kadi, Ronny Janssens, Farida Lemeatrag, Dirk Lodewyckx, Wouter Maenhout, Stijn Stragier, Annick Timmermans, Kitty Verheul.

VC De Schelde combineert de expo met een opvoering van Mozarts klarinet concerto o.l.v. Vlad Weverbergh en met verschillende futuristische kinderworkshops. Voor het klassieke concert moet je op voorhand reserveren. Meer info over alle activiteiten vind je hier.

 

Possible Beginnings is een initiatief van het Centrum voor Beeldexpressie met steun van de Vlaamse overheid, Forum voor Amateurkunsten en Fotoshop Gent.

Praktisch

Wanneer: 
18/01/2018 tot 28/01/2018
Openingstijden: 
14 u. tot 18 u. (maandag en dinsdag gesloten) - gratis inkom

Waar

Sint-Jan-Baptistkerk
Sint-Jan Baptiststraat 1
Berendrecht

Contact

Centrum voor Beeldexpressie
Vorstermanstraat 7, bus 1.5, 2000 Antwerpen
tel.: 03 289 12 00
e-mail: info@beeldexpressie.be
Onze kantoren zijn geopend van maandag tot donderdag, 9 u. - 17 u., en op vrijdag, 9 u. - 16 u.